Boeken & magazines

Heeft u een boek geschreven en wilt u dit professioneel laten drukken en inbinden? Wij drukken uw boek of magazine goedkoop en in haarscherpe kwaliteit. U kunt uw boek bij ons in laten binden op verschillende manieren. Lever uw boek of magazine digitaal aan en de rest is voor onze zorg!

Boeken

Wij kunnen uw boek thermisch, garenloos en wire-o inbinden in a4 en a5 formaat. U kunt bij ons kiezen uit een ruim scala aan papiersoorten voor de perfecte uitstraling van uw boek. Voor een luxere uitstraling raden wij u aan voor ten minste 100 grams papier te gaan. Op het moment dat u voor een lichtere papiersoort kiest vallen de kosten uiteraard lager uit. BZ Repro print allerlei soorten boeken voor zowel kleine als grote oplagen.

Magazines

Denkt u eraan een magazine uit te brengen of doet u dat al? Wij begeleiden in het ontwerpen en uitgeven van uw magazine. Keuzes als papiersoort en afwerking zijn van essentieel belang voor het uiterlijk van uw magazine. Een aantal redenen om uw magazine bij ons te laten maken.

    •  Wij begeleiden u persoonlijk, onze expertise samen met uw verhaal zorgt voor uw persoonlijke product
    •  Verschillende papiersoorten gebruiken in één magazine? Bij ons is het mogelijk!
    •  Geen enkel formaat is standaard dus hierin is alles mogelijk
    •  Snelle levering

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs en laat u adviseren of neem contact op voor een offerte op maat!

Contact opnemen

Jaarverslagen

Als bedrijf snappen we dat een goed afgesloten jaar natuurlijk vast moet worden gelegd, de keuzes van het afgelopen jaar in beeld brengen, aan uw aandeelhouders laten zien dat hun bijdrage goed wordt besteed. Wij helpen u door middel van het afdrukken van de jaarverslagen om uw stakeholders te laten zien dat een jaarverslag zo veel meer is dan alleen een balans. Wij drukken uw jaarverslagen snel en in haarscherpe kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs of neem contact met ons op.

Clubbladen

Kunt u ook altijd uitkijken naar het moment dat uw clubblad weer in de brievenbus ligt? Het opmaken en printen van uw clubblad gaat hier natuurlijk wel aan voor. Bij ons kunt u snel en eenvoudig uw clubblad tegen een scherpe prijs laten drukken. U bepaalt zelf het formaat, de afdrukkwaliteit, de papiersoort en het aantal oplagen. Bij BZ Repro krijgt u altijd een prijs op maat!

Periodieken

Uw periodiek uit brengen? Wij verzorgen voor u het ontwerp, het afdrukken, de afwerking en verzending, dit noemen wij het BZ-totaalpakket. Doordat we alles in eigen beheer hebben kunnen we met onze uitgebreide service snel schakelen waardoor u uw periodiek op het juiste moment op het juiste moment heeft!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak nu een vrijblijvende afspraak