Grootformaat

Naast het vaak voorkomende drukwerk in A4 en A5 formaat kunt u bij ons terecht voor grootformaat drukwerk. Denk hierbij aan grootformaten van A0 formaat (1189 x 841 millimeter) voor posters en spandoeken of een A1 formaat (841 x 594 millimeter). Hoe groot een poster ook is, de kwaliteit is om door een ringetje te halen. Een grootformaat afdruk is net zo scherp als een kleinere afdruk, omdat wij over de juiste apparatuur beschikken. Deze kunnen wij afdrukken in zowel kleur als zwart-wit. De opmaak, het drukken en de afwerking kunnen wij voor u verzorgen. Onder grootformaat drukwerk vallen onder andere bouwtekeningen en posters.

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen kunnen wij razend snel voor u afdrukken en waar nodig voor u opmaken. Van belang is dat de juiste verhoudingen worden weergegeven op papier en dat uw bouwtekening op schaal wordt afgedrukt. Wij helpen u hier graag bij. Naast dat wij uw bouwtekeningen kunnen afdrukken op hoogwaardig papier in ieder gewenst formaat, kunnen wij uw bouwtekening inscannen. Wij maken er vervolgens een digitale versie van die u in diverse CAD-programma’s kunt importeren. Het drukken van uw bouwdrukwerk is al mogelijk vanaf één stuk, bij ons bent u niet verplicht tot grote oplages. Wanneer u uw bouwtekening in PDF aan ons aanlevert, bent u ervan verzekerd dat alle details hetzelfde zijn als in uw digitale versie. Het komt wel eens voor dat andere bestandsvormen het probleem kunnen veroorzaken en dat willen wij graag voorkomen.

Posters

Wilt u uw evenement of actie opvallend promoten? Dat doet u met eigen posters. Bij ons kunt u al posters bestellen vanaf 1 stuk. De posters zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, vanaf A4  tot aan de grootte voor in bushokjes. Bij BZ Repro kunnen wij de posters zelf vormgeven en zo nodig wat wijzigen aan een ontwerp wat u zelf aanlevert, mede door ons ad hoc handelen blijft de foutenmarge tot een minimum beperkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak nu een vrijblijvende afspraak