Reclame en promotie

Wilt u uw zakelijke relaties en contacten bedanken voor een prettige en succesvolle samenwerking of deze juist een boost geven? Dan is een (persoonlijk) geschenk voor uw klantrelatie wel op zijn plaats. Een relatiegeschenk in uw eigen huisstijl is iets wat past bij uw onderneming, omdat het geschenk direct te herkennen is aan de kleuren die het heeft.

Wij helpen u graag verder:

andre         victor
     André                      Victor

Een kleine greep uit ons portfolio waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

Stickers

Stickers zijn voor heel veel toepassingen te gebruiken, wij maken een onderscheid tussen indoor- en outdoor stickers.

Indoor stickers
Indoor stickers lenen zich uitstekend voor etiketten en productstickers. Indoor stickers worden gedrukt op een wit stevig soort etikettenpapier. De achterkant van deze stickersoort heeft een breeklijn waardoor ze makkelijk en snel aan te brengen zijn.

Outdoor stickers
De naam zegt het al, outdoor stickers lenen zich voor het buitengebruik. Outdoor stickers zijn UV-bestendig, zijn voorzien van watervaste inkt en altijd gelamineerd, hierdoor hebben de outdoor stickers geen last van de weersinvloeden.

Contact opnemen

Presentatie

De presentatie van u bedrijf is zeer belangrijk. Wij hebben hiervoor banners die u bij ons kunt bestellen. Deze banners kunnen u in uw bedrijfsvoering goed helpen wanneer u bijvoorbeeld op een beurs staat. De promotie van deze banners zegt al genoeg over het bedrijf. Een goede banner is een zeer aantrekkelijke manier om u zelf te promoten aan de potentiële en huidige klanten. Naast het gebruik van de banners bij beurzen is het ook mogelijk deze te gebruiken bij binnenkomst om de klanten de kracht van uw bedrijf te laten zien.