Flyers

Voor u is het van belang dat uw flyer of brochure uitstraalt waar u als bedrijf het liefst op wilt vallen. U wilt uw boodschap overbrengen op uw doelgroep, waarbij u men aan wilt sporen gebruik te maken van uw product of dienst. Dit kan bijvoorbeeld een flyer zijn om een evenement aan te kondigen, uw doelgroep te verleiden met een kortingscoupon. Een brochure biedt u de mogelijkheid dieper in te gaan op uw boodschap, omdat deze uit meerdere pagina’s bestaat. Naast dat wij uw brochure drukken, kunnen wij deze ook voor u opmaken. Een flyer over uw producten of diensten kan uw doelgroep aansporen om meer over uw bedrijf te weten te komen. Flyers en brochures worden over het algemeen gebruikt voor commerciële doeleinden. Het informeren van uw doelgroep kan ook uitstekend met een flyer of brochure.

Folders

Een folder onderscheidt zich van ander drukwerk omdat het niet uit meerdere pagina’s bestaat maar de informatie kort en krachtig op één vel papier staat. Het meest gebruikte papierformaat voor een folder is A4 (210 x 297 mm) dat door middel van één slag over de lengte wordt gevouwen tot A5 (148,5 x 210 mm), folders zijn in alle gewenste maten en met verschillende vouwen beschikbaar. Iets afwijkend van de standaard? Wij maken het voor u op maat!

Flyers

Een flyer is een goedkoop maar effectief middel om uw boodschap snel mee te laten verspreiden onder een grote groep mensen. Flyers zijn in alle soorten, maten en met verschillende papiersoorten verkrijgbaar, benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs of neem contact met ons op!

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak nu een vrijblijvende afspraak