Over ons

BZ Repro bestaat onder deze naam sinds 2007, wij zijn al meer dan 25 jaar gevestigd in Haaksbergen aan de Goorsestraat. In de periode daarvoor heette BZ Repro Pinksterprint en was van oorsprong een copyshop. BZ Repro heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als full service bedrijf op het gebied van printwerk en digitaal drukwerk voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

  • Persoonlijk service
  • Spoedleveringen mogelijk
  • Eerlijk advies
  • Jarenlange ervaring

Wij hebben ons door de jaren heen bewezen als een betrouwbare partner voor het produceren van allerlei print- en digitaal drukwerk. We richten ons met name op de snelheid, service, kwaliteit en grote zorg waarmee onze producten verweven zijn, deze manier van werken leidt veelal tot een lange termijn van partnerschap met onze relaties.

BZ Repro gaat verder waar anderen stoppen! Wij hechten veel waarde aan onze relaties en proberen altijd met een passend advies voor uw probleem te komen. Door onze platte organisatie hebben we korte communicatielijnen waardoor we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Het persoonlijk contact, advies, snelheid, kwaliteit en service maakt BZ Repro tot de ideale partner voor al uw print- en digitaal drukwerk. Ontdek zelf waarom zo veel mensen u voorgingen!

Contact opnemen

Wie zijn wij?

André

Algemeen directeur
Drukwerkspecialist

Saskia

Drukwerkspecialist
Product afwerking

Gerco

Financieel directeur

Tanja

Grafisch vormgever
Drukwerkspecialist

Abigeal

Grafisch vormgever
Drukwerkspecialist

 

Petra

Customer service
Product afwerking