Grootformaat en sign

Naast het vaak voorkomende drukwerk in A4 en A5 formaat kunt u bij ons terecht voor grootformaat drukwerk. Denk hierbij aan grootformaten van A0 formaat (1189 x 841 millimeter) voor posters en spandoeken of een A1 formaat (841 x 594 millimeter). Hoe groot een poster ook is, de kwaliteit is om door een ringetje te halen. Een grootformaat afdruk is net zo scherp als een kleinere afdruk, omdat wij over de juiste apparatuur beschikken. Deze kunnen wij afdrukken in zowel kleur als zwart-wit. De opmaak, het drukken en de afwerking kunnen wij voor u verzorgen. Onder grootformaat drukwerk vallen onder andere bouwtekeningen en posters, naast grootformaat afdrukken verzorgen wij ook de sign voor uw bedrijf. Spandoeken, vlaggen, belettering en andere buitenreclame zorgen ervoor dat u als bedrijf goed voor de dag komt.

Contact opnemen

Posters

Wilt u uw evenement of actie opvallend promoten? Dat doet u met eigen posters. Bij ons kunt u al posters bestellen vanaf 1 stuk. De posters zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, vanaf A4  tot aan de grootte voor in bushokjes. Bij BZ Repro kunnen wij onze posters zelf vormgeven en zo nodig wat wijzigen aan een ontwerp wat u zelf aanlevert, mede door ons ad hoc kunnen handelen blijft de foutenmarge tot een minimum beperkt.

Contact opnemen

Belettering

De meest snelle wijze om meer naamsbekendheid te genereren is het laten beletteren van uw voertuig. Wij maken voor u een ontwerp en zorgen ervoor dat uw auto opvalt. BZ Repro heeft jarenlange ervaring in het beletteren auto’s en reclamezuilen.

Contact opnemen