Gelegenheidskaarten

We hebben voor u verschillende gelegenheidskaarten, van geboortekaartjes tot familiedrukwerk tot uitnodigingen. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Geboortekaartjes

Net als dat de geboorte van een kind erg bijzonder is, hoort een geboortekaartje uniek en speciaal te zijn. Om te laten weten aan uw vrienden en familie dat uw – misschien wel eerste – kindje gezond en wel ter wereld is gekomen en voor jullie erg bijzonder is, is het van belang dat het geboortekaartje precies bij jullie past. Groot nieuws verdient immers een groot publiek! Wij ontwerpen uw geboortekaartje graag en drukken dit op het papier of karton dat u wenst. Vaak zijn dit soort gelegenheidskaarten het tegenovergestelde van gewoon, wat ook wel inhoudt dat een kaartje vaak uniek is door de vormen die er aan een kaartje zijn gegeven. De kwaliteit van onze drukkerij geeft u de garantie dat uw geboortekaartjes net zo mooi en speciaal worden als de geboorte van uw kindje. Wij zijn immers bijzonder goed in kwaliteit.

Familiedrukwerk

Gaat u binnenkort trouwen met de man of vrouw van uw dromen? Net zoals bij de geboortekaartjes wilt u zo’n bijzondere gebeurtenis benadrukken met een kaartje van hoogwaardige kwaliteit. Drukfouten of misdrukken kunnen wij ons niet veroorloven. Trouwen doet u immers maar één keer, uw trouwdag is de meest speciale dag in uw leven. Daarom moet alles tot in de puntjes geregeld zijn en moet u zich kunnen concentreren op u zelf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het eindresultaat en de verzending. Naast dat wij uw familiedrukwerk voor u ontwerpen en afdrukken, zorgen wij er ook graag voor dat iedereen die u lief heeft een uitnodiging voor de trouwerij ontvangt. Daarom laat u uw familiedrukwerk bij BZ Repro afdrukken!

Uitnodigingen

Viert u een feestje voor de gehele familie omdat u Sarah of Abraham heeft gezien? Of bent u 12,5 of 25 jaar getrouwd en wenst u daar uitnodigingen voor te versturen? Het opmaken en drukken van uw uitnodigingen tot de verzending wordt door ons team uit handen genomen. Het enige wat u hoeft te doen is ons uw ontwerp en de lijst van adressen aan ons aan te leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak nu een vrijblijvende afspraak