Digitaliseren

Te weinig fysieke ruimte voor uw archief? Laat het bij ons digitaliseren! Er is niets zo vervelend als dat u een document niet kan vinden, het digitaliseren van uw archief zorgt voor meer overzicht en snellere informatieoverdracht in uw bedrijfsproces. Wij beschikken over een grootformaat scanner die uw documenten haarscherp digitaliseert. Documenten tot en met A0 formaat (1189 x 841 millimeter) kunnen wij snel digitaal opslaan of afdrukken in de haarscherpe kwaliteit die u van BZ Repro gewend bent! Digitaliseren maakt niet alleen het werk makkelijker, het maakt het werk ook een stukje minder vermoeiend als u door al de mappen moet gaan, omdat u net dat ene papiertje nodig hebt. Laat het ons weten wat u wilt laten digitaliseren en wij zijn u graag van dienst.

Archief ordening

Te weinig fysieke ruimte voor uw archief? Laat het bij ons digitaliseren! Er is niets zo vervelend als dat u een document niet kan vinden, het digitaliseren van uw archief zorgt voor meer overzicht en snellere informatieoverdracht in uw bedrijfsproces. Voor al uw archief werkzaamheden staan wij graag garant om het voor u te verwerken, zodat u het op alle gemak na kan kijken.

Bouwtekeningen

Wij beschikken over een grootformaat scanner die uw bouwtekeningen haarscherp digitaliseert. Tekeningen tot en met A0 formaat (1189 x 841 millimeter) kunnen wij snel digitaal opslaan of afdrukken in de haarscherpe kwaliteit die u van BZ Repro gewend bent!

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak nu een vrijblijvende afspraak