Menukaarten

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Een handzame menukaart die past bij uw restaurant en op speciaal papier of karton is afgedrukt zorgt er hoogstwaarschijnlijk voor dat bezoekers meer van uw menukaart bestellen. Wij maken onze menukaarten op maat! Voor alle beschikbare opties kunt u altijd bij ons terecht om te informeren naar alle mogelijkheden. Onder aan de pagina vindt u de contact knop die u verder verwijst naar het contactformulier.

Wij kunnen uw menukaarten in kleine en in grote oplages drukken. Beschikt uw restaurant of eetcafé u een beperkt aantal zitplaatsen, dan bent u zeker niet verplicht om het dubbele af te nemen, maar precies het juiste aantal dat u nodig heeft.

Menukaarten kunnen tevens op kunststof worden afgedrukt, zodat wanneer er een glas omvalt de kwaliteit van de menukaart blijft behouden. Ook kunt u uw drankenkaart of een wijnkaart bij ons laten drukken, zodat u uw bezoekers de juiste kaart naar wens kunt aanbieden. Wenst u graag dat wij uw menukaart ontwerpen en na het drukken voor uw afwerken? Wij kunnen uw menukaarten gevouwen en al bij u afleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak nu een vrijblijvende afspraak